Birthday prep

Idag har faktiskt vart rätt så hektiskt. Det är Jaspers födelsedag imorgon och vi hade fortfarande lite presenter att köpa + att jag skulle baka tårta och annat födelsedags fix i huset. Och med klängig bebis kändes det rätt hopplöst där ett tag, men allt blev gjort, och nu väntar jag bara på att Jasper ska somna så att jag kan slå in alla presenter.

Sålänge njuter jag av lugnet och en välförtjänt alkoholfri kopparbergs cider.


Today has actually been pretty hectic. It’s Jaspers birthday tomorrow and we still had a few presents to buy + I had to make a cake and sort some other birthday things out around the house. And with a clingy baby it felt quite hopeless there for a while, but it got done and now I’m just waiting for Jasper to go to sleep so I can wrap some presents.

In the meantime I’m enjoying the calm whilst drinking a well deserved alkohol free kopparberg cider.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *