Back to normality

The days are flying past and soon life will be returning to normal again. But now I’m going to be at home with three kids instead of two. Its going to be difficult and trying to begin with and I’m feeling a little anxious. But thats the way it is to begin with, soon we will get into a new routine and that will become our everyday normal again. I am so grateful to have had Ryan home for a couple of days, its been wonderful, and Ive been able to rest up properly after the birth,

Yesterday Zack went to his speech and language therapy and tried something for the very first time, and I am so happy about how it went in everyday possible, I am so very proud of him and I´ll explain more about it in a separate post.


Dagarna flyger förbi och snart återgår livet till vanlig vardag igen. Fast inte riktigt som vanligt, nu kommer jag att vara hemma själv med tre barn. Det kommer att vara prövande, och jag känner mig lite orolig. Men så är det i början, snart kommer vi in i en rutin och det blir vardag och som vanligt igen. Jag är så tacksam för att ha haft Ryan hemma i ett par veckor, det har vart underbart, och jag har kunnat vila upp mig ordentligt efter förlossningen.

Igår var Zack hos logopeden och prövade något för första gången, jag är så otroligt glad för hur bra det gick på alla sett och vis, och jag är så himla stolt över honom, jag kommer att berätta lite mer om det i ett eget inlägg sen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *