Feed, feed, feed..

Hello! We’re fine, everything’s fine. But the majority of the days are spent breastfeeding. Feed, feed, feed. He’s a little bit jaundiced exactly like the other two where so I’m making sure I feed him with no more than 2 hours in between feeds until the jaundice is better. Right now he’s lying next to me sleeping, and I’ve not slept to bad myself actually.

Today the midwife will be coming to weigh him, I think he has lost some weight but I also think he’s started putting it back on again so hopefully it will even out. And by the way my birth story is on the way it just takes a little longer writing from my phone.


Hej! Allt är bra, vi mår bra men majoriteten av dagarna spenderas med bebis på bröstet. Amma,amma,amma. Han har lite gulsot precis som dom andra två har haft så jag är extra noga med att han ammar med som mest 2 timmar emellan tills gulsoten är bättre. Nu ligger han jämte mig och sover, och jag har faktiskt sovit helt ok inatt. Idag kommer barnmorskan för att väga honom, och jag tror nog att han har gått ner i vikt men jag tror att han börjat lägga på sig igen också så förhoppningsvis jämnar det ut sig. Förlossnings berättelsen kommer förresten snart, det tar bara lite tid när jag skriver allt på telefonen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *