Sunday love


Its been a lovely weekend and id love to see the weekend continue and push everyday life away for a while. Sunday was a nice day, and I actually got to enjoy a sleep in, thoroughly enjoyed just being able to stay in bed for a little longer and just be. Ryan has done most of the things around the house and spent lots of time playing with the kids, and its always so amazing to see them spending time together. And it gave me some time to deal with the huge pile of washing thats been building up needing to be folded and put in the wardrobes, I also got to go through and throw away allot of old clothes. Its nice to finally have it done, feels like there allot more order around here now thats done.

We did go out very quickly to try and find some summer shoes for the kids, but that ended up being a waste of time, the only shoes we liked they didn’t have in the kids size. I think ill end up ordering something online instead, it doesn’t exactly look like the weathers going to hold up so were not in a hurry. But atleast we got to do this years first bbq before the nice weather disappears, we cooked some burgers and sausages, and the first bbq of the year always taste so nice, well bbq food in general is always nice.


Det har vart en härlig helg och jag hade gärna sett att helgen fortsatt och att vardagen höll sig borta ett tag. Söndagen har vart fin, och jag fick faktiskt sovmorgon, väldigt skönt att få ligga kvar i sängen en stund och bara vara. Ryan har gjort det mesta runt huset och har spenderat en massa tid till att leka med barnen, det är alltid så fantastiskt att se dom spendera tid tillsammans. Och det har gett mig tid till at ta itu med ett stort berg med tvätt som behövde vikas och läggas in i garderoberna, och att få rensat och slängt ut en hel del gammalt också. Härligt att äntligen fått det gjort, känns direkt att det är lite mer ordning i huset igen.

Vi var ute en snabbis också för att försöka hitta nya lite mer somriga skor till barnen, men det var förgäves, dom enda skorna vi faktiskt tyckte var fina fanns inte i deras storlek, så vi får fortsätta leta helt enkelt. Det blir nog kanske online, det verkar inte som att det är någon brådska med tanke på att det skall bli kallare ute igen. Men innan det hunnit att bli kallt så fick vi till årets första grillning. Vi fick grillat lite korv och burgare, och det är ju alltid så gott med årets första grillade mat, eller grillad mat överhuvudtaget.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *