23rd of April 2018

After struggling at bed time yesterday it was a big relief when Zack fell asleep straight away today. Sadly Ive had quite a bad day, I thought for a while that maybe labour was starting but it eased of after a little while and I got disappointed again. I really feel so done with being pregnant now, I just want to get back to my old self. But tomorrow Ive got an appointment with my midwife and then an appointment with my consultant, and on Wednesday I’m having a stretch and sweep done. So hopefully there will be a baby very soon!


Efter en tuff nattning igår kväll så var det en stor lättnad när Zack somnade direkt idag. Tyvärr så har jag haft en rätt så dålig dag, trodde att det kanske var förlossning på G ett tag men det avtog efter ett litet tag och jag blev besviken igen. Jag känner mig verkligen så himla klar med graviditeten nu, vill bara återgå till mitt normala själv. Men imorgon så har jag först tid hos barnmorskan och sen hos läkaren, och på onsdag blir det en hinnsvepning! Så nu hoppas vi att bebis kommer snart.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *