Friday – yay

I’m not sure why I always get so happy about Fridays, Its like theres any difference in a Friday and a normal day for me, but I suppose it has something to do with the “friday feeling” . Well I’m sitting here now hoping that babys going to decide that its time to come out now, but we will just have to wait and see about that. I’m 38 weeks now, and I was 38 weeks when Jasper was born, so we can always hope that this little one follows in his big brothers footsteps. Really feels like its about time now, so fingers crossed please!


Jag vet inte varför jag alltid blir så glad för fredagar, det är ju faktiskt inte riktigt någon skillnad alls på en fredag och en vanlig vardag för mig, men det har väll något att göra med fredags känslan antar jag. Jag sitter här och hoppas att bebis ska bestämma sig för att komma ut nu, vi får väll se hur det blir med det. Jag är i vecka 38 nu, och jag var i vecka 38 när Jasper föddes, så vi kan ju alltid hoppas på att den här lilla följer i storebrors fotspår. Känns verkligen som om att det är dags nu så håll tummarna är ni snälla!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *