2-3 cm

What a weekend! And I don’t mean that in a positive way either. But lets start with something positive. Zacks back to being himself again, the swelling in his arm has gone down completely and hes got a normal temperature again, so were really happy about that.
I was in hospital Saturday night and at that point I was dilated 1 cm, and they wanted me to stay over night. I didn´t think that was necessary so I discharged myself and went home. However yesterday morning I lost part of my mucus plug, so I phoned in and they wanted me to go back to get checked out. And at that point I was 2-3 cm. So now were just waiting for whenever this little ones going to decide to come out.  And obviously its a positive thing that babies going to be with us soon, I’m just not a big fan of going in and out of hospital.
Today Ive been starting to thoroughly clean the house I have got quite allot done today, but I still have quite a few things left to get done. Now that I’m feeling better and babys arrival is getting close I really want to get the house spotless.
But for now I’m going to go to sleep, need to make sure I have energy for whatever happens next.


Vilken helg! Och då menar jag inte på ett positivt sätt. Men vi kan väll börja med något positivt och det är att Zack mår bra, svullnaden har gått ner och han har ingen feber längre, så det är vi såklart jätte glada för.
Jag var inne på sjukhuset i lördags kväll och då var jag öppen 1 cm och dom ville att jag skulle stanna över natten. Men jag tyckte inte att det behövdes så jag skrev ut mig själv. Sen igår så ringde jag för att en del av slemproppen gått, så då ville dom att jag skulle komma tillbaka in på koll. Då var jag 2-3 cm. Så nu får vi bara vänta och se när bebis bestämmer sig för att komma ut. Det är såklart positivt att bebis kommer snart, men jag hatar att åka in och ut från sjukhuset.
Idag har jag börjat stor städa ordentligt här hemma, har fått en hel del gjort, men har fortfarande en del kvar att göra också. Nu när jag mår lite bättre och bebis ankomst närmar sig så vill jag verkligen få huset skinande rent.
Men nu så ska jag faktiskt sova, se till att jag har energi för vad som en händer.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *