Wednesday the 4th of April

The kids have had a bath and Ive cuddled them to sleep and now I get some time for the blog again. Tomorrow Zacks having one of his immunisations and I have a feeling thats not going to be very popular. Its hard enough when their babies, but now that Zacks older I fear that its going to be even worse. And then me who’s extremely emotional and hormonal at the moment, ill probably end up sitting there with tears rolling down my face. No, I’m sure it will be fine, thankfully it all goes pretty quick but still its never a nice thing to have to do.

I’m actually having some period like pains right now, I don’t think that its labour starting, but you never know. Atleast we have the car seat now so I feel as if we have everything we need. You don’t really need that many things for a newborn, you buy so many things thinking you need it. But the truth is you probably won’t use it all – an example would be our cot which has never really got used because we co-sleep.
Speaking of co-sleeping I’m going to get into bed next to Jasper in a little bit, feel like I really need to get some more sleep tonight. I’m really not sleeping very well recently.


Barnen har fått bada och blivit nattade och nu sitter jag och får lite tid till bloggen igen. Imorgon så ska Zack få vaccin och jag har väll en känsla av att det inte kommer att vara sådär jätte populärt. Usch, det är jobbigt nog när dom är bebisar, men nu när Zack är såpass stor så blir det väll mycket värre. Och jag som är så blödig och hormonell just nu kommer väll sitta där med tårarna rinnandes. Nejdå, det kommer säkert gå jätte bra, det går ju rätt snabbt som tur är men det är såklart aldrig roligt.

Jag har faktiskt lite mens värk liknande känningar i magen just nu, jag tror inte att det är förlossning på gång men man vet ju aldrig. Vi har iallafall fått hem baby skyddet nu så det känns som att vi har allt vi behöver, ja det mest nödvändiga iallafall. Det är faktiskt inte så mycket man behöver med en nyfödd, man köper så mycket som man tror att man behöver men som inte kommer till användning – ett exempel, vår spjälsäng har väll aldrig blivit ordentligt använd, vi har samsovit istället.
Påtal om att samsova så ska jag krypa ner i sängen jämte Jasper om en liten stund, känner att jag behöver få lite mer sömn inatt, sover verkligen så himla dåligt nu.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *