Getting closer and closer.

Were starting to get very close to babies arrival. And to be completely honest, I’m very very ready. Its still a little bit to early and were hoping baby will stay on the inside for a little bit longer but like my midwife said last time – ill see you in two weeks, well thats if baby keeps on the inside for that long. Either way we are more or less ready now, Ive washed more or less all the clothes and the new carseats arrive tomorrow, Ive also packed my bag, well as much as I can anyway.  I really don’t feel well at all at the minute, and this is definitely my last pregnancy, I’m not putting my body through this again. I feel pretty done.
Today we went in to town for a little while, as usual I was stubborn and insisted on going. But soon got to regret that when I ended up in so much pain I wanted to cry, I have never before felt sick because of pain, but today was a first. I think ill have to start listening to my body a little bit more and to Ryan, hes been telling me to slow down for a while now, but I’m just really stubborn I guess.
I’m currently transferring all my pictures from iPhone on to my external hard drive so that Ive got some space on my phone for new pictures. Phone storage fills up way too quick. And whilst I’m at it I’m cleaning up a little bit on my desktop aswell.


Nu börjar det verkligen närma sig bebis ankomst. Och för att vara helt ärlig så är jag så otroligt redo nu. Det är fortfarande lite väll tidigt och vi hoppas att bebis håller sig i magen ett litet tag till men som min barnmorska sa senast – vi ses om två veckor, ja ifall bebis håller sig inne så länge vill säga. Nåja nu är det mesta redo iallafall, jag har tvättat i princip alla kläder, vi har köpt nya bilbarnstolar som kommer imorgon, och jag har väll packat i princip allt jag kan i förlossnings väskan. Jag mår verkligen inte alls bra nu, och det här är definitivt min sista graviditet, jag utsätter mig inte för det här något mer nu. Jag är klar helt enkelt.
Idag skulle vi in till stan en liten stund, jag är envis och vill såklart med ut och få se något annat en bara fyra väggar. Men fick snart ångra det beslutet när jag fick så himla ont att jag bara ville gråta, jag har aldrig i mitt liv mått illa pågrund av smärta innan men idag var alltså första gången. Jag får nog ta och börja lyssna lite mer på kroppen, och på Ryan. Han har klagat på mig att jag måste ta det lite lugnare ett bra tag nu, men jag är som vanligt väldigt envis.
Jag håller på och för över alla bilder från min telefon till en extern hårddisk så att jag har plats att ta nya bilder. Minnet blir fullt så himla fort. Och medans jag håller på så passar jag på att städa lite på skrivbordet på datorn också.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *