Poorly little man.

We have been awake since five o’clock this morning. I always set my alarm just incase Ryan sleeps through his, but then I just go back to sleep. But today Zack woke up and couldn’t get back to sleep and I noticed that his nappy smelt funny. Just like it did last time he had a urinary tract infection. When we got up he was holding his nappy and started screaming when he was weeing, so as soon as the doctors opened we phoned and got an appointment. I spent most of the morning trying to get a urine sample, but where it was uncomfortable and painful for him to wee he wasn’t very inclined to cooperate, understandably so. But eventually we got there and after the doctor tested it, the test was a little unclear so it had to be sent of to be tested. But seems hes had it before he was given the same antibiotic as last time and if the tests come back showing something different we will alter the medication accordingly. However he did seem allot better and, pain free this afternoon so we will have to wait and see how hes doing in the morning.


Här har vi varit vakna sedan klockan fem imorse. Jag ställer alltid mitt alarm så att jag kan väcka Ryan ifall han sover igenom sitt alarm, men sen så somnar jag om igen. Men den här gången så vaknade Zack, han försökte somna om men det gick inte riktigt. Jag märkte att det luktade illa från blöjan, precis som det gjorde när han hade urinvägs infektion, och när vi gick upp så gick han och höll blöjan och började skrika när han kissade. Så det var bara att boka tid hos doktorn. Jag spenderade i princip hela morgonen att försöka få honom att kissa i en liten plastburk så att dom kunde testa kisset. Men eftersom att det gjorde så ont för honom så höll han sig så gott han kunde, men tillslut så gick det. Testet dom gjorde var lite oklart, så dom fick skicka iväg det för prover. Men eftersom att han haft det tidigare så fick han samma antibiotika som sist, och ifall proverna kommer tillbaka med något annat så ringer dom så att vi kan ändra medicinerna.  Han verkade iallafall mycket bättre nu i eftermiddags så vi får se hur han mår imorgon.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *