Last few weeks.

If I’m completely honest, I’ve not been feeling great just lately. I’m constantly extremely tired and Ive started thinking I might be low on iron. Because although I get a good nights sleep I still wake up feeling no better at all. I’m going to start eating better again and then we will see what my blood tests say next time I see the midwife.
Either way it will be fine. I’m just going to enjoy the weekend and spend time with the family and I´ll be back next week with better update.


Det har vart lite si och så på senaste ifall jag ska vara ärlig. Jag är konstant extremt trött och börjar fundera på ifall jag har järn brist eller något, för även ifall jag har sovit bra så mår jag fortfarande dåligt. Tänkte att jag ska skärpa till mig med kosten och sen får vi se hur det ser ut efter att jag har gjort mina blodprov och vart hos barnmorskan nästa gång.  Det ordnar sig i vilket fall som helst. Tänker bara njuta av helgen och tid med familjen nu, så återkommer jag nästa vecka med bättre update.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *