Tuesday – No, Monday.

Ive been thinking its Tuesday all day, I was rather disappointed when I realised its only Monday and all I want is for it to be Friday again. I miss having Ryan at home with us, and I’m sure the kids do too.  Its been a day of doing nothing, other then the general house chores, we were going to head to the park but its not very inviting in this weather, I can´t wait for spring to arrive with some warmth.


Jag har trott att det är torsdag hela dagen. Jag var rätt besviken när jag insåg att det bara är måndag, och jag vill bara att det ska vara fredag igen. Jag saknar att ha Ryan hemma, och det tror jag barnen gör också. Det har vart en tråkig dag, bara gjort dom vanlig sysslorna här hemma, vi funderade på att gå en sväng till parken, men det är inte så inbjudande i kylan. Jag längtar tills våren är här och bjuder på lite värme.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *