Häagendazs girl

Jag fick inte sova något, Zack somnade på två sekunder men vaknade av hosta efter 10 minuter och Jasper sov en liten stund men inte länge nog så han vaknade rätt tjurig. Jag försökte fylla på energi förådet med lite glass eftersom jag inte dricker kaffe när jag är gravid. Och jag fick konstaterat att jag inte är ett fan av ben & Jerry’s glass, försökte med lite toffee sås på också men nej, jag är en häagendazs tjej. Nåja, det blir sallad till middag för att kompensera för glassen, och chipsen..

I didn’t get too sleep, Zack fell asleep easy enough but woke up 10 minutes later coughing and Jasper slept for a while but should of probably slept a little longer and he wouldn’t of woke up so grumpy. I tried to eat some ice cream to get some energy, but come to the conclusion I really don’t like ben & jerrys (with or without toffee sauce), I’m just a häagendazs girl. Oh well, I’m having a sallad for dinner to compensate for the ice cream and the crisps…

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *