Everything goes wrong

Ibland går allt verkligen fel, och idag har allt gjort just det – gått fel. Vi har haft en helt okej morgon, men sen blir det dags att göra oss iordning för att lämna Zack på förskolan. Och för att göra en lång historia kort så glömde jag regnskyddet till vagnen – barnen blev blötta, Jasper blev jätte kall och ledsen och jag känner mig som världens hemskaste mamma. Jasper och jag la oss i soffan med massa filtar och han somnade, så jag har gjort mig en kopp varm choklad och sitter här och funderar på att aldrig lämna huset igen.

Sometimes nothing goes the way it’s qsupposed to and today was one of those days. We had a good morning, but then it was time to take Zack to nursery. And to make a long story short I forgot the raincover for the pushchairit starts raining and the kids get wet. Jasper gets really cold and upset and I’m feeling like the worst mother in the world. Me and Jasper cuddled up under a couple of blankets and Jasper fell asleep, so I’ve made myself a cup of hot chocolate, and I’m sitting here considering never leaving the house ever again.

Before everything went wrong.

After

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *