Dazed

Godmorgon, jag har gått in i någon sorts höst/vinter dvala och orkar knappt göra någonting. Men jag får ta och försöka rycka upp mig lite, såhär kan jag ju inte ha det. Tror det behövs en storstädning för att få huset iordning och sen hade det vart trevligt om alla dessa förkylningar och sjukdomar försvann också. Stackars Zack är  dålig igen, magsjuka den här gången. 

Igår kom min beställning med svensk mat och godis, och jag blir verkligen helt lyrisk varje gång. Det blev godis, chips, dip, såser, felix potatismos och julmust. Så nu ska jag njuta! 

Goodmorning, I’ve gone into some sort of autumn/winter daze, and have more or less no energy. But I’ll just have to snap out of it can’t keep going like this. Think it needs a big thorough clean of the house, and then it would be nice if all of these horrible colds and viruses and diseases would go away. Poor Zacks not well again, tummy bug this time.

Yesterday, my order of Swedish food arrived, I always get overly excited. I got sweets, crisps, dip, sauces, Felix mash potato and a Swedish Christmas drink called “julmust”. So now I’m going to enjoy!!You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *