Ultrasound 

För ett par veckor sedan hade jag ett par små blödningar som oroade mig lite, det var det förra veckans besök hos doktorn handlade om. Idag fick vi göra ett tidigt ultraljud för att kolla att allt såg bra ut, och allt såg helt normalt ut, hjärtat slog, och bebis sprattlade runt. Det var väldigt känslomässigt för mig, det var precis som att en spärr släppte och jag kände sån otrolig kärlek för den lilla människan i min mage, och jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Otroligt synd att Ryan inte kunde följa med bara ( han var med barnen).  

Nu känner jag mig iallafall rätt trygg och nästa ultraljud är inte alls långt bort så det känns bra.

A couple of weeks ago I had a couple of bleeds that worried me, that’s what last weeks visit at the doctors was about. Today we got to have an early ultrasound to make sure everything was okay, and everything looked normal, heart was beating and baby was wriggling around. It was very emotional for me, i felt such an instant intense love for the mini human wriggling around in my belly, and I had to fight a few tears back. Such a shame Ryan couldn’t be there though ( he was with the kids ).

Now I feel pretty safe and the next ultrasound isn’t far away so it all feels pretty good.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *