Friyay?

Det känns som att jag är rätt så negativ, och att allt just nu är hemskt och jobbigt, men så är det såklart inte. Men allt tar verkligen på krafterna just nu, jag får knappt i mig eller får behålla någon mat eller dryck just nu. Jag sover riktigt dåligt och ja, lite sömn och inget att få fylla på energi förådet med resulterar i en väldigt trött och ledsen mamma. Så ser det helt enkelt ut just nu. Okej nu blev allt negativt endån.

I feel as if I’m very negative at the moment, and as if life is just painful and horrible right now, but that’s not the case. But doing anything right now really is an effort, I barely get to eat or keep anything I eat or drink right now. I’m not getting allot of sleep, and well lack of sleep and nothing to fill up my energy with results in a very tired and sad mummy. That’s just the way it is right now. Okay that ended up being very negative anyway.. 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *