Autumn feeling

Jag älskar att vakna tidigt på morgnarna när hösten börjar komma och det är mörkt ute. Blir så mysigt att tända lite ljus och gosa ner sig med en kopp te eller mjölk för barnen. Jag ser väldigt mycket fram emot Halloween och jul, jag är nog lite barnslig så sätt, men allt runt höst, vinter, Halloween och jul är mysfaktorer för mig.

Dagis igår gick bra, jag lämnade honom själv en liten stund och det var inga problem, och det trodde jag inte det skulle bli heller, så på måndag är det officielt dags för Zack att börja på riktigt, utan att mamma är där. Stora pojken nu.

I love waking up early in the mornings when autumns starting to arrive and it’s still dark outside. It’s so cozy just lighting some candles and snuggling up with a nice cup of tea or milk for the kids. I’m so looking forward to Halloween and then Christmas, I’m probably a little childish that way, but autumn, winter, Halloween, christmas, oh I just love it.

Nursery with Zack yesterday went well, I left him for a little while and there was no problems at all, not that I thought it would be. So on Monday he officially starts, without mummy being there. Such a big boy now.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *