First day at nursery

Jag var med Zack på sin första dag på dagis igår. När jag har blivit frågad hur jag känner inför att Zack ska börja på dagis så har mitt svar vart att jag bara är glad för hans skull, att det kommer bli bra och roligt för honom. Igår blev det hela mer verkligt och jag känner mig lite vemodig, kommer han bli ledsen när jag lämnar honom? Kommer han att känna sig övergiven? Också känns det jobbigt att lämna över ansvaret till någon annan, jag har egentligen bara gjort det en gång innan och det var när Jasper föddes. Nej, men det ska nog gå bra, jag oroar mig bara (som vanligt), och dessa hormoner hjälper inte heller, jag kommer helt säkert gråta floder när jag lämnar honom själv första gången(erna).

Idag är iallafall andra dagen som jag ska vara med och sen är det inget mer tills nästa vecka. Förhoppningsvis så ska vi försöka hitta lite födelsedags presenter till Zack senare i veckan, det är inte långt kvar nu!

I was with Zack for his first day at nursery yesterday. When I’ve been asked how I feel about Zack going to nursery my answers been that I’m happy for him and that it’s going to be lots of fun for him and that it will be good for him. Yesterday it all become a little more real and I feel unsure, will he get upset when I leave him? Will he feel abandoned. And it feels really hard to hand over the responsibility to someone else, I’ve only really done that once before, and that’s when I gave birth to Jasper. It will all probably be fine, it’s just me worrying (as usual), and these hormones certainly aren’t helping, I’ll probably end up in floods of tears when I drop him off for the first time(s).

Anyway, today’s the second day I’m going with him and then that’s it until next week. Hopefully we’ll be getting some birthday presents towards the end of the week, not long until Zacks birthday now!

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *