Announcement 

Jag mår illa, jag har ont i ryggen, jag är trött osv. Jag är gravid! 

 Jag testade för ett par-tre veckor sedan, men redan innan jag testade var jag rätt så säker på att jag var gravid. Det är fortfarande väldigt tidigt i graviditeten och vi skulle ha väntat längre med att berätta för alla med tanke på risken för missfall, och min historik med missfall. Men jag vill njuta av min graviditet och inte hela tiden vara rädd för att det värsta ska hända, så det tänker jag göra och så tar vi det som det kommer helt enkelt. 

I feel sick, my back hurts, I’m tired and the list goes on. I’m pregnant!

I took a test 2-3 weeks ago, but even before I took the test I was sure I was pregnant. It’s still very early and we were going to wait longer with telling everyone, considering the risk of miscarriage and my history of miscarriages. But I want to enjoy my pregnancy, and not worry about the worst case scenario happening. So that’s what I’m going to do and we’ll just have to take everything as it comes.


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *