Different stages of food

Nu tänkte jag skriva om något roligt, nämligen MAT! När jag var yngre så var mat i princip bara jobbigt, jag åt så lite och så fort som möjligt så att jag kunde göra något roligare. Det fanns såklart undantag när det var någon favorit rätt som serverades. Nu är jag äldre och har lärt mig att njuta av och uppskatta mat på ett helt annat sätt. Tyvärr så är jag fortfarande väldigt kräsen och inte speciellt sugen på att tvinga i mig mat som gör mig spyfärdig bara för att “lära mig” att tycka om det. Men jag älskar att experimentera i köket, och brinner lite extra för stark mat. Så här är dagens middag, Wok med biff grönsaker och nudlar. Blev riktigt gott!

I want to write about something fun, and that is food! When I was younger food was just a boring necessity, I ate as fast and as little as possible so that I could go and do something more fun. There was exceptions like when a favourite meal was served. Now I´m older and I’ve learnt to enjoy and appreciate food in a completely different way. Sadly I´m still very particular about my food, and not exactly up to forcing myself to eat food that makes me gag just to “learn” to like it. But I love experimenting in the kitchen, and especially love spicy foods. So this is todays dinner, Wok with beef, vegetables and noodles, delicious!


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *