Monday, tired day

Trötthet summerar nog vår dag rätt så bra.
Vi har slutat med Zacks lilla nap på dagen, och tills han har vant sig vid det så är han såklart jättetrött. Och när Zack är trött så är han som en virvelvind som drar igenom huset, och en väldigt grinig sådan dessutom. Jasper blir grinig när han är trött också men utan att riva ner hela huset, och han brukar i princip bara hitta något hörn och lägga sig och sova om han inte tycker man har lagt honom i tid. Och jag får nog erkänna att jag blir rätt grinig själv när jag är trött så idag har vi verkligen kämpat med humöret hela bunten. Nu ska jag sooooooova.

Tiredness, that word sums up our day pretty well.
We´ve stopped putting Zack down for a nap during the day, and until he’s got used to that he´s going to be really tired. And when Zack tired he´s like a whirlwind going through the house, a grumpy whirlwind. Jasper get´s a little cranky when he’s tired too but without tearing down the whole house, and he usually just finds a corner somewhere and goes to sleep if he doesn’t think we’ve got him to sleep on time. And I think I´ll have to admit that I get pretty grumpy myself when I´m tired, so today we have all been fighting a bad mood. Now I´m going to sleeeeeep.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *