Thursday 17/08/2017

Igår försökte vi oss på att gå till parken utan vagn igen. Vi kan väll säga att det inte gick så bra den här gången, och jag valde att gå hem igen. Förhoppningsvis går det bättre nästa gång. Men vi hade faktiskt en helt ok dag endån, vi gosade, kollade på tv, lagade middag och tog det allmänt lugnt. Sen fick barnen bada innan läggdags också. Idag tänkte jag ta en lång promenad (med vagn!) och förhoppningsvis hitta på något gott till middag.

Yesterday we tried walking to the park without a pushchair again, and let’s just say we wasn’t as succesful this time so I decided to head home. Hopefully we will do better next time. But we had a pretty ok day anyway, we cuddled, watched some telly, cooked dinner, and just had a nice calm day in general. And the kids had a bath before bed. Today I’m planning on going for a long walk (with the pushchair!) and hopefully I’ll think of something nice for dinner.


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *