Zack and Jasper


Its very rare that Zack and Jasper play, or even communicate at all. Jasper really wants to, and tries, but mostly with no response. Jasper truly loves Zack, chases after him and tries to do everything Zack does. He calls him when were about to sit down to eat, he always ( okay not always but most of the time ) asks where he is when he can’t see him even if Zacks only been out of sight for two seconds, and in the morning when Jasper wakes up before Zack he comes running as soon as he can hear Zack moving upstairs to tell me that Zacks awake.. Zack really is Jaspers big idol, and it pains me to see how sadly often this makes it hard for Zack. When Jasper comes to play Zack often gets angry or distraught because Jaspers ruining his “order”. Zack gets extremely upset as soon as Jasper starts “stropping” or get upset and makes any crying like noise, and covers his ears, the tears stream down his face and occasionally he lashes out by hitting or kicking Jasper. Sometimes we do get a nice surprise and we get to see Zack spontaneously give Jasper a quick hug , or when they actually play and chase each other around the house whilst laughing, it really warms your heart when it happens. But often its difficult, and theres allot of misunderstandings between them.


Det är väldigt sällan Zack och Jasper leker, eller kommunicerar alls. Jasper vill väldigt gärna, och försöker men för det mesta förgäves. Jasper älskar verkligen Zack, jagar runt efter honom och försöker göra precis allt som han gör. Han ropar på honom när vi ska äta, han frågar alltid var han är ifall han inte kan se honom, även fast han vart i samma rum två sekunder tidigare, och på morgonen när Jasper vaknar innan Zack så kommer han springande till mig såfort han hör att Zack rör sig och berättar för mig att Zack är vaken. Zack är verkligen Jaspers stora idol, och det smärtar mig verkligen att se hur tyvärr det ofta gör det jobbigt för Zack istället för tvärtom. När Jasper kommer och vill leka blir Zack ofta arg för att Jasper förstör hans “ordning”.  Zack blir otroligt ledsen såfort Jasper börjar tjura och håller för öronen medans han skriker och tårarna sprutar och ibland försöker han även slå Jasper.  Sen ibland så blir vi glatt överraskade när vi ser att Zack spontant kan ge Jasper en snabb kram, eller när dom faktiskt leker och jagar varandra (skrattandes) runt huset, man blir verkligen varm i hjärtat när det händer. Men ofta är det svårt, och det blir mycket missförstånd dom emellan.


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *