19th of april 2018

O my god its hot! Very nice of course, but also a little well hot. Not that I´m complaining or anything but sometimes being pregnant and heat doesn’t mix well together.
We couldn’t really stay out in the sun for very long anyway, I’ve forgot to buy sunscreen for the kids so I’m only letting them be outside for short amounts of time, suns a little bit stronger this time a year and I obviously don’t want them to get any sun burns. So I guess thats pretty much all the fun we’ve had today. We did go and get some shopping when Ryan got back but I suppose thats not really that interesting .

I’m going to sleep in a few, but I just thought I would say hello first!


Herregud vad varmt det är! Jätte härligt såklart, men också lite jobbigt nu när man är höggravid, inte för att jag klagar.
Vi kunde iallafall inte stanna ute i solen så länge idag, jag har glömt att köpa solskydd till barnen så dom får bara vara ute kortare stunder, solen är alltid starkare nu på våren och jag vill såklart inte att dom ska bränna sig. Så det är väll ungefär så roligt vi haft idag. Vi åkte och handlade lite när Ryan kommit tillbaka från jobbet också, men det är väll kanske inte jätte intressant.

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, men tänkte bara kolla in lite snabbt och säga hej!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *