Brave little man.

Good evening. I’m not sure what it is, I’m guessing maybe baby’s moved so hes now breech? The feeling of pressure and heaviness down below has disappeared along with the pain in my lower back. I phoned my midwife and she’s going to have a feel Monday to see how hes positioned in there. But for now I’m really not complaining its been so nice not feeling absolutely crap today. Besides a crappy nights sleep and early morning.

Zack was a little trooper when he got his jabs, didn´t make a noise for the first jab and only got a little bit upset for the second one. Such a brave little man, so proud of him.*

After we had done some food shopping we decided to get som takeaway for dinner, and wow a greasy burger can be so tasty at times.


Godkväll, hoppas ni mår bra! Det gör jag jag faktiskt för en gångs skull, jag vet inte riktigt vad det är men jag funderar på ifall bebis har vänt sig? Alltså så att han nu ligger med rumpan neråt istället. Jag har nämligen ingen hemsk smärta mellan benen, eller känner tyck neråt. Och den värsta smärtan i ryggslutet är också borta. Jag ringde barnmorskan och hon ska känna efter på måndag. Men just nu så klagar jag verkligen inte, det har vart så himla skönt att få må lite bättre idag. Trots tidig morgon och att jag fortfarande är trött.

Zack var en riktig liten hjälte när han fick sina sprutor idag, vid första sticket sa han inte ett pip, vid andra så blev han lite ledsen men inte alls farligt. Verkligen en sån liten modig kille, är så himla stolt över honom.

Efter att vi åkt och handlat så bestämde vi oss för att köpa takeaway, och åh vad gott det kan vara med en hamburgare ibland.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *