Thursday the first of March

Good evening, I’m already feeling ready to go to bed, but I’m keeping awake for a little bit longer just to spend some more time with Ryan, not that were doing anything together but that doesn´t matter, its nice just to be in his company.
I got to go out and play with Zack in the snow tonight, which was very appreciated but Zack, nice for him to not have Jasper around and have mummy to himself sometimes. Jasper got to skip out on the snow and stayed indoors with daddy instead. If the weather keeps on going like this I’m sure we will get more opportunities to play in the snow, and ill see if I can convince Jasper to dislike the snow a little less.
I had some horrible stomach pains this morning and I actually got quite scared, thankfully it passed quite quickly but ive had some minor pains on and off all day. Hopefully a good nights sleep will help, not that its easy to get one of those when your pregnant.


Godkväll, känner mig redan rätt så redo att gå och lägga migmen håller mig vaken lite till för att få spendera lite mer tid med Ryan inte för att vi gör något gemensamt men det spelar ingen roll, skönt att bara få ha hans sällskap.
Jag fick ut och lekt lite med Zack i snön ikväll, och det var väldigt uppskattat av Zack, skönt för honom att få slippa Jasper ibland och få mamma lite för sig själv. Jasper fick slippa att gå ut i snön och stanna inne med pappa istället. Fortsätter vädret såhär så får vi säkert fler tillfällen och då kanske jag kan övertala Jasper att tycka mindre illa om snön.
Hade förresten världens magsmärtor imorse och blev faktiskt riktigt rädd, tack och lov så gick det över snabbt men jag har haft lite ont då och då sen dess, förhoppningsvis hjälper en god natts sömn, inte för att det är lätt att få det när man är gravid.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *