Three weeks.

Äntligen sitter jag vid datorn igen, vad jag har saknat min lilla dator haha.
Barnen var rätt rejält trötta och somnade relativt fort så jag passar på att skriva lite här. Zack har vart sjuk dom senaste tre (!!) veckorna så det har vart sjukstuga och inte mycket roligt alls här hemma. Men han är äntligen på bättringsvägen så imorgon bär det nog av till förskolan igen och förhoppningsvis så slipper vi sjukdomar ett litet tag nu. Influensan ska vi slippa iallafall för det ska vi vaccineras emot imorgon. Jag hoppas på att vi ska kunna få tagit oss ut i helgen så att jag kan ta lite fina höstiga bilder på barnen, var ett bra tag sen jag fick tagit lite bilder och det kliar verkligen i fingrarna nu med alla vackra färger.

Finally I get to spend some time with my laptop, oh I’ve missed my little friend haha.
The kids where really tired and fell asleep relatively quick so I´m taking the opportunity to write a little here. Zack has been ill for the last three (!!) weeks, so its not been much fun at home at all. But hes finally started feeling better and hopefully he will be going back to nursery tomorrow, and hopefully we’ve had our fair share of illnesses for a while. Both me and Zack are getting out flu vaccinations done tomorrow. I´m hoping we will be able to get out so I can get some nice fall pictures of the kids, its been a while since I got to take some pictures and I´m itching to get started now with all the nice colours around.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *