First post in a little while 

Godmorgon, vi har haft lite otur med sjukdomar här hemma, är inte en sjuk så är det en annan. Och jag har illamåendet från helvetet, verkligen, jag har aldrig mått såhär dåligt i någon av mina graviditeter. Hoppas verkligen att det blir bättre snart. 

Jag har inte bloggat på ett tag, Ryan var ledig från jobbet en vecka så vi njöt av att ha honom hemma, och sen blev han sjuk, och jag har sovit dåligt osv. Det har helt enkelt inte blivit av. Men nu så ska det nog bli ordning på det igen.

Annars då? Jo Zack ska till dagis idag, och senare i veckan ser jag fram imot min första tid hos barnmorskan. Jag har ytterligare en tid angående graviditeten nästa vecka, men jag berättar mer om det närmare tiden.

Goodmorning, we’ve had some bad luck with illness at home, if one isn’t ill it’s the other. And I’ve got sickness from hell, really, I have never felt this bad in any of my previous pregnancies. Really hoping it gets a little better soon.

I’ve not been active here for a little while, Ryan was off work for a week so we just enjoyed having him at home, and then he got ill. And I’ve not really got much sleep. The list goes on but now I’m back on track again.

So what’s going on then? Well Zacks going to nursery today, and later this week I’m looking forward to my first appointment with the midwife. I have another appointment related to the pregnancy next week, but I’ll talk more about that closer to the time.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *