Sleep and growing up

Sömnen den senaste veckan har vart riktigt dålig. Visst jag har sovit, men jag har svårt att hitta någon bekväm position, ligger och vrider och vänder på mig i timmar, och när jag väll somnat så vaknar jag flera gånger om natten. Jag hoppas verkligen att det vänder snart. Något som jag är väldigt tacksam för är att Jasper som vanligtvis tvingar upp mig runt 5.30 har vart nådig och inte vaknat förens runt 7.00 någon gång, hallelujah.

Dagen har iallafall vart rätt så kort faktiskt, känt som att det gått väldigt fort idag. Ryan jobbade imorse, så jag spenderade morgonen med att städa, och att träna (andra passet nu! Hejja!), när Ryan kom hem så åkte vi och handlade lite och direkt när vi kom hem var det dags att laga mat, sen bad och läggdags för barnen. Älskade lilla Zack sover i sin egen säng och jag är så stolt, fast det gör lite ont  i hjärtat att inse hur stor han börjar bli. Snart börjar han på dagis..

Sleep the last week has been really bad. Sure I’ve slept, but I’ve found it hard to get comfortable, and find myself wriggling about for hours before I get so sleep. And even after I have gone to sleep I keep waking up several times a night. I really hope it turns around for the better soon. Something I am grateful about though is Jasper who’s normal wake up time is around 5.30 has now been kind enough to extend that to 7.00, Hallelujah.


Today has been quite a short day actually, felt as if everything´s gone by very fast. Ryan had to work this morning, so I spent the morning cleaning, and did a small workout (second workout now, go me!), when Ryan got back we went to get some shopping and by the time we got back it was time to cook some dinner, and then bath time and bed for the kids. Zack´s sleeping in his own bed and I´m so proud of him, but it does make my heart hurt a little realising how grown up hes getting. Soon he will be starting nursery.Should of been named Rudolph, seriously my nose is always glowing red.


Cup a soup for lunch – I always add half an oxo cube for more flavour, this was chicken noodle so I added half a vegetable cube (tip, try it)


Sleeping beauty ?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *